fbpx
Vitaminbox Smart Café +36308692575

Kulináris kávéélmény
az irodában

Kávékínálatunk

Szemes kávé

Klasszikus valamint prémium kategóriás bio és fairtrade szemes kávék professzionális asztali kávégépekhez és forróital automatákhoz is.

Kapszulás kávé

Szemes kávéink Nespresso® kompatibilis kapszulás változatban is elérhetőek - Kapszulás kávégépekhez ajánljuk.

Instant kávé

Prémium minőségű bio és fairtrade instant kávék forróital automatákhoz.

Prémium kávék

Fairtrade

Magas kávéminőség, megbízható ízélmény,
értékteremtés a fairtrade szellemiségében.

Etikus cégként fontos számunkra, hogy olyan kávétermékeket kínáljunk vásárlóinknak, melyek amellett, hogy magas minőséget képviselnek és ízélményben is képesek kielégíteni a különböző igényeket, előállításuk is fair körülmények között történik – nagy jelentőséget tulajdonítunk a méltányos kereskedelemnek.

Világszerte csaknem 25 millió farmer megélhetősége függ a kávétermeléstől. A fairtrade termékek magasabb árának és a közvetlen kereskedelmének köszönhetően a termelő farmerek képesek nemcsak fenntartani családjukat, de fejleszthetik közösségüket, infrastruktúrájukat és ezáltal a kávé minőségét is.

 

A Fairtrade öt alapelve:

    • Méltányos ár
    • A gyerekmunka tilalma
    • Tisztességes munkakörülmények
    • A helyi közösségek fejlesztése
    • Környezeti fenntarthatóság

BIO

Bio kávéink garantáltan vegyszermentes, ökológiailag ellenőrzött gazdaságokból származnak, melyeket közvetlenül a pörkölőktől szerzünk be.

 

Varázslatos ízviláguk a világ számos pontjára repíti el a kávé szerelmeseit.  Prémium kávékínálatunk egészség- és környezettudatos választás  a magas minőségre és finom ízekre szomjazóknak. Szemezgessen kedvére közép- és dél-amerikai kávékínálatunkból.

Vitaminbox Alberto Verani fairtrade és bio kávé

A Verani HÁZ TÖRTÉNETE

Espresso kávé Verani

Alberto Verani

Kávé

Alberto Verani az olaszországi kávépörkölők harmadik nemzedékének egyike.

A Verani család közel fél évszázada pörköli a közép- és dél-amerikai ültetvények farmereitől közvetlen vásárolt kávészemeket (Mexico, Guatemala, Costa Rica, Panama).

Tradíció, szakmaiság,
szeretet.

A Verani Kávé az olasz kávék krémje a Como-i tó partjáról Canzo-ból. Mindenkit mosolyra fakaszt.

Három generáción átívelő

SZENVEDÉLY

A Verani család több, mint 50 éve gondozza ültetvényeit Közép- és Dél-Amerikában. Ennek a szenvedélyes munkának az eredménye a magas minőségű, kiváló ízvilágú Veranikávék.

A kávéültetvényekről

A KÁVÉS CSÉSZÉDBE

Az út a közép- és dél-amerikai kávécserjéknél, ültetvényeknél, farmercsaládoknál kezdődik; a végén pedig a magas minőségű kávéért rajongó fogyasztó áll.


Aprólékos válogatási folyamat és szállítás előzi meg az utolsó fázist, a pörkölést. A pörkölés az olaszországi Canzóban található pörkölőüzemükben történik, ahol az olasz pörkölési tradíció találkozik a Verani család fejlett és kifinomult technológiájával.

Hagyományos
olasz pörkölés

A kávépörkölés a kávéipar egyik legizgalmasabb része, amikor a zöld kávészemek hihetetlen aromás, komplex ízű pörkölt kávészemekké alakulnak át. A pörköléstől lesz igazán egyedi és megkülönöztethető egy-egy kávémárka. A Verani kávét olasz tradíció szerint pörkölik hengerekben, a mennyiségtől és az elérni kívánt pörkölési szinttől függően 10-20 percig, 190°C és 230°C között.

 

A hagyományos olasz pörkölés nagyon érzékeny és finom folyamat, mely sok odafigyelést igényel. A Verani család tapasztalta, szakértelme, szakképzett dolgozói garantálják, hogy a végeredemény tökéletesen harmónikus kávékeverék legyen.

Canzo, Comoi tó

Verani kávéválogatás

Az alábbi Verani kávék elérhetőek szemes kávé és kapszulás változatban is.

FORRÓITAL-
AUTOMATÁINK KÍNÁLATA

Kávé

Egy forróital automatán belül négy féle kávévariáció!


Két különleges saját pörkölésű, friss szemes kávé valamint két féle instant kávé közül választhatják ki kedvenc kávékölteményeiket a koffeinre szomjazók.

Forrócsoki

Bio és Fairtrade minősítésű kakóból készült forrócsokik.

Tea

Valódi szálas Bio zöldtea.

Wellness italok

Magas vitamin és antioxidáns tartalmú, cukormentes, laktóz- és gluténmentes, mesterséges adalékanyag-mentes funkcionális italkülönlegességek. Természetes, gyógyhatású alapanyagokból.

KÁVÉGÉP KÍNÁLATUNK

Értelem
és érzelem

Ízek, illatok, színek, funkcionalitás.
Design és technológia.

A kávé mellett a megfelelő kávégép kiválasztása is gondos odafigyelést igényel, melyben természetesen segítünk leendő ügyfeleinknek. ​

Vitaminbox kávégépek

Asztali kávéfőzők

Tökéletesen illeszkednek a kisebb és nagyobb irodákba, közösségi terekbe, kiszolgálják mind a hétköznapi mind a professzionális igényeket. A kávédarálós modelljeink között megtalálhatóak az eszpresszógépek, a profi karos képek, a tejhabosítóval illetve tejtartállyal ellátott, több fajta kávékeveréket vagy akár forrócsokit kínáló kávéfőzők és kapszulás modellek is.

Kávé- és forróital automaták

Bio és natúr kávéval, bio forrócsokival, valódi zöld teával és Wellness italokkal támogatják a boldogabb és produktívabb munkavégzést.

Kulináris kávéélményt szeretne a cégnél?

Kérje személyreszabott ajánlatunkat!

Close Menu