fbpx

GINOP+1.2.2 Támogatás

A kedvezményezett neve: Vitaminbox Egészség Megoldás Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.25.

 

A szerződött támogatás összege: 8 603 656 Ft

 

A fejlesztés tárgya, célja: Vitaminbox Kft. telephelyének fejlesztése: a saját telephely és raktár segítségével költséghatékonyan tudjuk partnereink kiszolgálását végezni, csökkenteni tudjuk a raktározás és bérfuvarozás magas költségeit.

 

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

1) Új gépbeszerzés – Targonca:

A géppel kamionról fogjuk levenni az árut és azt a raktárba helyezni, valamint tevékenységünk során felmerülő anyagmozgatáshoz szükséges.

Az anyagmozgatás jelenleg kézi erővel és kézi raklapemelő („béka”) segítségével történik. A jelenlegi raklapemelő 15 centiméter magasra tud csak emelni, így gyakorlatilag le- és felrakodásra nem alkalmas, azt csak manuálisan tudjuk végezni.

A beszerzés költséghatékony megoldás, nem szükséges nagyobb targonca a tevékenységünkhöz. Az eszközhöz kapcsolódó emelő 2 méter magasra emeli a villát, mely által a munkafolyamatok elvégezhetőek.

Továbbá, a gép az elektromos működése okán hozzájárul a környezettudatos működésünkhöz is.

Az elektromos magas emelésű targonca a raklapok kényelmes mozgatására szolgál, elektromos mozgatással, emeléssel. Kis fordulási sugár és a könnyű kezelhetőség biztosítja a hatékony működést.

 

2) A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás – ingatlan, átalakítás korszerűsítés

A meglévő gazdasági épület korszerűtlen és energetikai szempontból nem megfelelő. Szükség van az épület hőszigetelésére, nyílászárók cseréjére, valamint egy energiahatékony hőszivattyús fűtés-hűtés rendszer kiépítésére. Átalakítás során szociális blokk kerül kialakításra, a raktárhelyiséget motor szekcionált kapuval látjuk el. Az üzemrész és raktár között átjárót létesítünk.

 

3) A Projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei: A szervezet működéséhez, valamint a fejlesztés eredményes megvalósításához szükséges.

 

4) Információs technológia fejlesztés

Close Menu