fbpx

SMART CAFÉ. SMART PEOPLE.

Kezdjük a miérttel

30 évvel ezelőtt alapítottuk a cégünket azzal a céllal, hogy kulináris élvezetté, minőségi élménnyé tegyük a munkahelyi kávézást, valamint egészségtudatos snacking megoldásokat, valódi választási lehetőségeket  kínáljunk felelősségteljes vállalatok számára a nap 24 órájában.

 

 

360º-os étel- és italautomata, valamint munkahelyi kávézást biztosító rendszert működtetünk, mely vonzóbbá teszi a vállalatokat mind a munkavállalók mind az ügyfelek körében – tesszük mindezt szívvel, lélekkel, szenvedéllyel.

 

 

Automata kantinjaink lehetővé teszik és megkönnyítik  az egészségtudatos táplálkozást a munkahelyeken – akár a hét minden napján, a nap bármely szakában hozzáférhetünk friss szendvicsekhez, mentes snakcekhez.

 

Hiszünk a természetes energiában, a fenntartható élményben, a tiszta, minőségi alapanyagok testet, lelket, szellemet támogató szerepének fontosságában.

 

 

SMART CAFÉ. SMART ENERGY. SMART PEOPLE.

–Az egészséges és vonzó vállalatokért.

Friss kávé kávebabszemekkel
MUNKAHELYI KÁVÉZÁS ÉS SNACKING
ÚJRAGONDOLVa

EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG ÉS ÉTELINTOLERANCIA

 

Évek óta ugyanazok a – többnyire egészségtelen – termékek akarják eladni magukat az étel- és italautomatákban, miközben az étkezési kultúra ugrásszerűen átalakult, váltotnak és folyamatosan változnak a fogyasztói igények, a táplálkozási szokások és kihívások.

 

A minőséget tekintve is számos rossz tapasztalatunk lehet, mely megalapozhatta az étel- és italautomatákkal szembeni előítéletet: kávénak csak erős túlzással nevezhető barna lötty, tej helyett „tej-szerű” készítmény, teaültetvényt sosem látott – teára hasonlító – folyadék, frissnek pedig egyáltalán nem mondható szendvicsek és még sorolhatnánk.

 

Amellett, hogy egyre nő az egészségtudatos táplálkozást előnyben részesítők száma, korábban nem látott mértékben derül ki sokakról, hogy érzékenyek bizonyos összetevőkre,  ételintoleranciától szenvednek.

Friss, kézműves szendvics
MUNKAERŐ MEGTARTó ERŐ

MUNKAVÁLLALÓI ELÉGEDETTSÉG NÖVELÉSE, WELLBEING

A legtöbb munkavállaló ma már igényli, hogy  a vállalati törődés részeként egészséges, jó minőségű, gyorsan hozzáférhető és elérhető árú étkezési lehetőségekhez jusson a munkahelyén, valamint a kínálatban szerepeljenek a speciális diétát, étkezési stílust követők számára is termékek.

 

Egy átfogó, mindenkire kiterjedő étkeztetési szolgáltatás jelentősen növeli a produktivitást, a dolgozók elkötelezettségét a cég iránt.

MISSZIÓ

A minőségi táplálék ne kiváltság legyen,
hanem evidencia.

Hiszen az élelmiszer az ember legbizalmibb terméke.

Smart Café.
Smart Energy.
Smart People.

Close Menu