fbpx

Automaták, kávégépek

Irodai asztali kávégépek

Európa piacvezető kávégép- és automatagyártó vállalatával dolgozunk együtt. Kínálatunkban megtalálhatóak a kisebb tárgyalókba, irodákba illeszkedő kompakt kivitelezésű eszpresszógépektől az egy gombnyomásra Cappuccionót készítő automata barista gépeken át a forgalmas közösségi terekbe szánt nagy kapacitású kávé- és forróital automaták is.

Kávé- és forróital automaták

Esztétikus kávé- és forróital automatáink bio és natúr kávéval, bio forrócsokival, valódi zöld teával és Wellness italokkal támogatják a boldogabb és produktívabb munkavégzést. 

 

Használatuk a letisztult dizájnelemeknek, led világításnak, bizonyos modelleknél az informatív full HD kijelzőnek és touchpadnak köszönhetően nemcsak egyszerű és gyors, de valódi élmény. 

 

Szendvics- és snack-automaták

Legújjabbgenerációs gépeink modern hűtési és információs rendszerének köszönhetően szendvicseink, szezonális gyümölcseink és zöldségeink mindig frissek, egy gépen belül kombinálhatóak a különböző terméktípusok mint a snackek és hideg italok. Természetesen készépénz nélküli okos fizetési megoldásokkal rendelkeznek, kezelésük egyszerű és gyors, nem utolsó sorban látványban is szemetgyönyöködtetőek.​

Partnereink

Necta logo
Evoca logo
Saeco logo

Minőségi garancia

Evoca group logo

Az EVOCA Group a világ vezető kávégép és automata gyártóinak élvonalába tartozik. Az egyik legnagyobb internacionális résztvevő a Ho.Re.Ca. és az irodai kávégép rendszerek (OCS) piacán. A cégcsoportot 2000-ben alapították N&W Global Vending néven, a Necta és Wittenborg cégek integrációjának kapcsán. Mindkét vállalat szakértelme több, mint 90 éves múltra tekint vissza.

 

Napjainkban az Evoca csoport több, mint 10,000 ügyfelet szolgál ki több, mint 100 országban világszerte  és globálisan 8 gyártási, valamint 6 kutatás és fejleszetés központtal rendelkezik.

Energia. Természetesen.

Okos megoldások a XXI. századi táplálkozási kihívásokra a munkahelyeken.

Close Menu