fbpx

ASZTALI KÁVÉGÉPEK

Minőségi élmény a csészében

BARISTA SZEMÉLYZET NÉLKÜL

Frissen pörkölt kávé

Szinte hihetetlen, hogy egy nagyvállalatnál pár napos pörkölésű kávét ihassunk. Nekünk ez a természetes! Egyenesen a pörkölőtől, saját hazai kávépörkölő üzemünkből!

Frissen őrölt kávébab

A professzionális irodai asztali kávégépeink őrlői mindig az adott kávéitalhoz állítják az őrlési finomságot.

icon1

Személyre szabott kínálat

Olasz életérzés vagy a specialty világa? Legyen mindkettő! Kávégépeinket - kialakításának köszönhetően - akár két különböző ízvilágú kávéval is feltölthetjük

"One Touch Cappuccino" friss tejből

Egy gombnyomásra akár növényi tejből is kávézói színvonalú, gyönyörű és finom, tejes alapú kávéitalokat fogyaszthatunk.

IRODAI ASZTALI KÁVÉGÉPEK
automata barista
"BEAN TO CUP"

Espresso Bar szolgáltatás

01

Ellenőrzött minőség az ültetvénytől a poharadig

A kávét ellenőrzött termőterületről hozzuk, saját pörkölőüzemünkben pörköljük és az általunk üzemeltetett gépekből szolgáltatjuk.

02

Minden egy helyen

A beszerzéstől az üzemeltetésen át a hibaelhárításig mindent ránk bízhatsz! Sőt még ennél is többet: kávékóstoló napok, havi kávé hírlevél, fogyasztói felmérések, kávés teambuildingek.

03

Expressz szerviz

24 órás szervizszolgálattal, a hét minden napján partnereink rendelkezésére állunk. A telemetria rendszer segítségével akár percek alatt megoldjuk, ha probléma merülne fel.

Irodai asztali kávégépek

Tökéletesen illeszkednek a kisebb és nagyobb irodákba, közösségi terekbe, a hétköznapi és professzionális igényeket egyaránt kiszolgálják.

A kávédarálós modelljeink között megtalálhatóak az eszpresszógépek, a profi karos képek, a tejhabosítóval illetve tejtartállyal ellátott, több féle kávéblendet vagy akár forrócsokit kínáló kávéfőzők és kapszulás modellek is.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Ethiopia QAFÉ specialty kávé Vitaminbox

Hazai pörkölésű

KÁVÉ

Manufakturális minőség, egyenesen a pörkölőtől

 

A mai világban óriási kincs, ha olyan kávét ihatunk a munkahelyünkön, melyről tudjuk, hogy pontosan milyen fajta kávébabokat tartalmaz és milyen arányban, honnan származik, milyen eljárással dolgozták fel, ki pörkölte, hol, mikor. Fedezd fel kávéinkat!

Természetes energia

Segítünk felpörgetni a meetingeket, hatékonyabbá tenni a munkavégzést, elkötelezettebbé és boldogabbá tenni a munkavállalókat.
Close Menu