fbpx

SZOLGÁLTATÁS

ÉRTÉKEINK

Technológia és Innováció

Készpénz nélküli, egyszerű és gyors fizetési megoldások

Automatáink mobil applikációval, okos órával, bankkártyával (MasterCard, Visa, Maestro), Pre-paid kártyával, dolgozói kártyával klubkártával is üzemelnek az érmék és a papírpénz mellett, lehetővé téve a kényelmes és biztonságos vásárlást.

Telemetria rendszer

A telemetrikus rendszer folyamatosan méri és küldi az automatákról a legfontosabb információkat – például fogyasztásmérés, vásárlások nyomon követése, hibaüzenetek figyelése, napi eseményriportok, termékek beállítása - , így akár távolról is el lehet végezni bizonyos beállításokat.

Hightech megoldások, modern automaták

A piacon elérhető legújabb fejlesztésű, legmodernebb gépekkel dolgozunk, melyeket a magas szintű hatékonyság és teherbírás, a letisztult, modern design, modern kezelőfelületek (többek között led világítás, nagyméretű kijelző, digitális ár kijelzés, több szintű hőmérséklet szabályozási lehetőség, kombinálható termékcsoportok, minőségi anyagok) jellemeznek.

Magas színvonal és Biztonság

Kizárólag új gépek

A legtöbb automata üzemeltető céggel ellentétben Magyarországon egyedülálló módon nem használt és felújított, hanem kizárólag új gépekkel dolgozunk.

Bio és Fairtrade kávé

Bio és fairtrade tanúsítvánnyal ellátott kávéink ellenőrzött bio gazdaságokból érkeznek. Klasszikus kávéinkat olasz tradíció szerint gondos odafigyeléssel, kézműves eljárással pörkölik.

Wellness italok és Specialty snackek

Wellness italaink és egészséges snackjeink többsége kizárólag természetes alapanyagokból készül és valóban hozzájárulnak a mindennapi egészségmegőrzéshez. Tartósítószer-, mesterséges adalékanyag-, fehércukor- és hidrogénmentesek.

mik-jug-food-allergent

Valódi tej

Magyarországon egyedülálló módon jogosan használhatjuk azokat a menü és étlap neveket az automatáinkon, mint például a ’tej’ (nem tejszerű készítmény, hanem valódi tej), a ’tea’ (nem teaízű ital, hanem valódi teafűből készül).

Vitaminbox bio kávéautomaták, egészséges snackautomaták, szendvicsautomaták

Szakértelem

Evoka Aulika kávégép

Evoca Group

Európa vezető automatagyártójával, az Evoca Grouppal exklúzív szerződésünk van itt Magyarországon. Az ő támogatásuk és szakmai tudásuk segíti munkánkat.

Szakmai tapasztalat

25 éves szakmai tapasztalatunk garancia arra, hogy ügyfeleinknek a számukra legmegfelelőbb konstrukciókat tudjuk kialakítani és a legmagasabb szintű támogatásban részesüljenek

Problémamegoldás

Szervízünk gyors, precíz és hatékony. 24 óra alatt megoldjuk a felmerülő problémát, szükség esetén cseregépet is biztosítunk.

Trendek és Fogyasztói igények

Rendszeresen mérjük a fogyasztói igényeket, elemezzük a visszajelzéseket, szakmai kiállításokon veszünk részt világ szerte, hogy mindig naprakész információink legyenek a trendekkel, fogyasztói szokások alakulásával kapcsolatban.

Rugalmasság

Személyre szabott ajánlat

Szemelyre szabjuk az ajánlatot az igényeknek megfelelően: legyen szó egy irodai kávézó vagy teakonyha kialakításáról, a kávégépek egyedi brandingjéről vagy kedvezményekről, egyedi ötletekről. Szívesen ötletelünk együtt ügyfeleinkkel újításokon, szeretjük a kihívásokat.

Személyes kapcsolattartás

Kiemelten fontos számunkra, hogy megértsük partnereink igényeit, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni őket. A személyes kapcsolattartás révén azonnal reagálni tudunk a felmerülő szükségletekre.

Vitaminbox kávé, boldog, elégedett munkavállalók kávészünetben

Fenntarthatóság

Munkahelyi kávézás, kávéautomaták - Necta Solista

Környezetbarát kialakítás

Automatáink környezetének kialakítására is környezetbarát megoldási terveket kínálunk. Kávéautomatáink és kávégépeink természetesen saját pohárral is működnek, de igény esetén természetben lebomló poharakat is biztosítunk.

Etikus vállalkozás

Alkalmazottjainkkal, partnereinekkel, a kávégazdálkodókkal és azok környezetével szemben is elkötelezettnek érezzük magunkat. Ezt támogatja az a törkvésünk is, hogy Bio és Fairtrade pecséttel ellátott termékeket kínálunk ügyfeleinknek, mely garancia a magas színvonalra, ugyanakkor etikus módon támogatja a gazdákat, vállalkozásokat.

Ökológiai lábnyom csökkentése

Folyamatosak a fejlesztések az automaták energiatakarékos működésével kapcsolatban. 2020-tól minden kihelyezett automata után egy fát ültetünk telephelyünkön, annak érdekében, hogy méginkább csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat.

Környezetbarát munkavégzés

Telephelyünket és irodánkat is a fenntarthatóság jegyében alakítottuk ki, valamint közlekedés, áruszállítás esetén is lehetőség szerint az elektromos járműveket vesszük igénybe.

Magyar vállalatok támogatása

Bővítjük a magyar manufaktúrák speciális termékkínálatát, ezzel is támogatva a magyar vállalkozásokat, a még több "magyar terméket a magyar piacra" szemléletet.

ÉV
szakmai
tapasztalat
Elégedett
ÜGYFÉL
2023-ban
CSÉSZE
elfogyasztott kávé
naponta
Close Menu