fbpx
Vitaminbox Smart Café +36308692575

forróital automaták

Kávé- és forróital
automaták

A legtöbb automata üzemeltető céggel ellentétben Magyarországon egyedülálló módon nem használt és felújított, hanem kizárólag új gépekkel dolgozunk. A piacon elérhető legújabb fejlesztésű, legmodernebb gépeinket magas szintű hatékonyság és teherbírás, modern design és kezelőfelületek jellemeznek. Felületük egyedi brandingre is lehetőséget kínál. A "Touch" jelzővel ellátott gépeink óriási Full HD kijelzővel rendelkeznek, melyek termékinformációk és egyedi üzenetek kommnunikálására is alkalmasak. Nagy kapacitásuk lévén forgalmas közösségi terekbe ajánljuk.

Bio és klasszikus kávéval, bio forrócsokival, zöld teával és Wellness italokkal támogatják a boldogabb és produktívabb munkavégzést.

Kávé és forróital automatáinkban két féle különleges, saját pörkölésű, bio szemes kávé valamint két féle instant kávé található. Összesen négy kávévariáció közül választhatják ki kedvenc kávéitalukat a koffeinre szomjazók. Italaink finomított kristálycukortól mentesek, édesítésükre gyümölcscukrot használunk, de természetesen teljesen cukormentesen is fogyaszthatóak. Az italainkhoz adagolt tej valódi, nem 'tejszerű készítmény'. A tea pedig nem 'teaízű ital', hanem valódi teafűből készül.

A fenntarthatóság jegyében amennyiben nem saját poharat használnak, természetben lebomló poharakat kínálunk.

Immunerősítés a szünetekben

Jutalmazza, motiválja munkavállalóit egészséget támogató Smart Café szolgáltatásunkkal!
Close Menu