fbpx

Kávé- és forróital
automaták

Egyszerűen, gyorsat, minőségit!

automata
munkahelyi kávézó

Kizárólag új gépek

A legtöbb automata üzemeltető céggel ellentétben Magyarországon, egyedülálló módon nem használt és felújított, hanem kizárólag új gépekkel dolgozunk.

Energiahatékony üzemeltetés

A piacon elérhető legújabb fejlesztésű, legmodernebb gépeinket a magas szintű hatékonyság és teherbírás, valamint a modern design és kezelőfelületek mellett nagyfokú energiahatékonyság és környezetbarát üzemelés jellemeznek.

Változatos kínálat,
BIO kávé

Bio és klasszikus kávéval, bio forrócsokival, zöld teával és Wellness italokkal támogatják a boldogabb és produktívabb munkavégzést. Legtöbb kávé- és forróital- automatánkban két féle szemes kávé, valamint két féle instant ital (kávé / forrócsoki / Wellness ital) található. Összesen akár négy kávévariáció közül választhatják ki kedvencüket a kávé szerelmesei.

Növényi tej

A tejes italainkhoz adagolt instantizált tej valódi tejből készült, nem 'tejszerű készítmény'. Kérhető állati eredetű vagy növényi tej is. A tea pedig nem 'teaízű ital', hanem valódi teafűből készül.

Brandingelhető és információs felületek

A "Touch" jelzővel ellátott gépeink óriási Full HD kijelzővel rendelkeznek, melyek termékinformációk és egyedi üzenetek megjelenítésére is alkamasak.

akár 4 féle kávé
frissen pörkölve
wellness italok

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Hazai pörkölésű

KÁVÉ

Manufakturális minőség, egyenesen a pörkölőtől

A mai világban óriási kincs, ha olyan kávét ihatunk a munkahelyünkön, melyről tudjuk, hogy pontosan milyen fajta kávébabokat tartalmaz és milyen arányban, honnan származik, milyen eljárással dolgozták fel, ki pörkölte, hol, mikor. Fedezd fel kávéinkat!

Organikus alapanyagok Wellnessitalokhoz

Immunerősítő

WELLNESS ITALOK

Innováció az egészség és produktivitás szolgálatában

Az egészséget valóban támogató Wellness italaink természetes alapanyagokból készülnek, hozzáadott cukrot, glükózszirupot, mesterséges adalékanyagot, laktózt és glutént nem tartalmaznak. 

Immunerősítés a szünetekben

Jutalmazza, motiválja munkavállalóit egészséget támogató Smart Café szolgáltatásunkkal!
Close Menu