Megváltoztak a fogyasztói igények, a táplálkozási szokások és kihívások. Egyre nő a tudatos fogyasztók, egészségtudatosan étkezők száma.
A változatos és egészséges snack opciók közvetlen hatással vannak a munkavállalók produktivitására, kognitív teljesítményére, általános egészségi állapotára és boldogságára, valamint a munkavállalói elégedettségre és a lojalitásra.
Azon dolgozunk, hogy olyan termékkínálatot alkossunk, mely valóban kielégíti a különböző típusú és életmódot folytató munkavállalói igényeket. A klasszikus snackek mellett valóban egészséges termékeket is kínálunk, lehetőséget a tudatos döntéshez, az ételintoleranciában vagy ételallergiában szenvedők, a cukorbetegek vagy speciális diétát követők számára is.
Specialty snackjeink minimálisan feldolgozottak, többségük mentes a mesterséges tartósítószerektől, ízfokozóktól, színezékektől. Hozzáadott cukrokat nem tartalmaznak vagy finomított fehér cukor helyett egészségesebb megoldást alkalmaznak. Alacsony glikémiás indexűek, gazdagok rostban és proteinben, lassú felszívódású szénhidrátban, ezáltal hosszantartó energiát nyújtanak.